Ajurwedyjska kuchnia dla wegan
Na stanie:
Czas dostępności: Dostępny od ręki
Opis produktu Ajurwedyjska kuchnia dla wegan
Ajurweda to holistyczny system leczniczy, który naucza, że zdrowie to efekt utrzymania równowagi pomiędzy trzema energiami zwanymi wata, pitta i kapha. Właściwe odżywianie dopasowane do naszej konstytucji odgrywa w tym kluczową rolę.
Książka stanowi wyjątkowe źródło wiedzy i inspiracji dla wegan i sympatyków weganizmu. Oferuje ponad 120 przepisów na pyszne i zdrowe potrawy równoważące poszczególne konstytucje. Uczy, jak zastąpić nabiał stosowany w tradycyjnej ajurwedzie równie wartościowymi odpowiednikami wegańskimi.
Jeśli pragniesz unikać produktów pochodzenia zwierzęcego i jednocześnie zaczynasz swoją przygodę z ajurwedą, tę książkę musisz mieć w biblioteczce!
O autorce:
Talya Lutzker - jest certyfikowanym praktykiem ajurwedy, dyplomowaną masażystką, nauczycielką jogi, profesjonalną kuchmistrzynią oraz założycielką Talya’s Kitchen - firmy cateringowej dostarczającej organiczne dania.
Talya uzyskała licencjat z ochrony środowiska na University of California w Santa Barbara. Wiedzę praktyczną zdobywała u DeAnny Batdorff, założycielki dhyana Center of Health Sciences. Od 2003 specjalizuje się w ajurwedzie, oferując indywidualne konsultacje, wykonując masaże ajurwedyjskie oraz zabiegi pańca karmy. Talya prowadzi również zajęcia z jogi. Jej pasją jest kuchnia ajurwedyjska, którą realizuje gotując i prowadząc firmę cateringową.
Język: polski
Liczba stron: 220
Format: 200 x 235 mm
Oprawa: miękka ze skrzydełkami
Środek: dwa kolory z kolorowymi wklejkami
Masz pytania?
Poleć produkt
Zgłoś błąd
Osoby, które kupiły produkt Ajurwedyjska kuchnia dla wegan kupiły także
-
17.00 zł
-
22.00 zł
-
10.00 zł
-
17.50 zł
-
17.00 zł
-
47.00 zł
-
32.00 zł
-
17.50 zł
-
10.00 zł
-
17.00 zł