Wasze opinie

Tutaj możecie państwo podzielić się z innymi swoją opinią dotyczącą herbatek.


Komentarze

  • 2017-05-07 11:38

    córka namówiła mnie napicie herbatki Vidanga po 1,5 miesiąca zgubiłem 2 kg.polecam.

    włodek/w. wyrembak@o2.pl

  • 2017-03-03 16:43

    Smaczny dżemik o smaku przypominającym powidła śliwkowe bez cukru z domieszką ziół. Dla mnie pyszny a efekt rewelacyjny!. Od 2 lat stosuje i nie choruję. Omijają mnie wszystkie przeziębienia i sezony grupowe. Dzięki temu nie tylko zdrowie mi dopisuje ale także dobre samopoczucie.

    Ania

  • 2017-02-03 13:04

    Świetne, aromatyczne herbatki. Poprawiają nastrój i naprawdę działają w zależności od dolegliwości. :) polecam wszystkim.

    Wioleta

  • 2014-12-29 19:50

    Kupiłam herbatkę Maricha na niskie ciśnienie. Wątpiłam, żeby jakaś herbatka poprawiła moje samopoczucie. Byłam bardzo zaskoczona jak po wypiciu nawet jednej filiżanki poczułam się o wiele lepiej. Zaczęłam codziennie pić herbatkę z rana i w południe. Przestałam mieć zawroty głowy i nie robiło mi się ciemno po wstaniu z łóżka. Poprawiło się krążenie krwi, nie miałam już zimnych dłoni i stóp. Ustąpiło drętwienie kończyn. Wróciła mi energia. Polecam.

    Anna Maria

  • 2012-06-21 12:33

    Od 12 lat mam alergie na trawy od maja do września objawy katar i łzawienie wypiłam 2 opakowania hrebatki KARAVI i problem znikł nie moge w to uwierzyć byłam raczej sceptyczna a tu taki skutek pragne nadmienić że pracuje w słuzbie zdrowia polecam wszystkim ta metode leczenia

    Kasia

  • 2012-05-04 19:19

    These is very good ! :-) :*

    jessy59

  • 2012-04-26 12:08

    Dzięki uprzejmości właściciela sklepu HerbatkiAjurwedyjskie.pl mieliśmy okazję przetestować herbatkę VATA, opatrzoną w sklepie numerem 38. Możemy więc potwierdzić jej działanie rozgrzewające oraz regulujące samopoczucie – tak psychiczne jak i fizyczne. Dodatkową zaletą tej herbatki jest to, że ma ona lecznicze właściwości, a jest całkowicie naturalna i ekologiczna – przez co nie musimy już stosować leków farmakologicznych. Jej wpływ na nasz organizm jest więc zbawienny.

    Redakcja portalu UrodaiZdrowie.pl

  • 2012-04-26 12:07

    Herbatka ASHWAGANDHA okazała się świetnym antidotum na mój problem. Już po pierwszym użyciu zauważyłam, jak ukoiła moje skołatane nerwy i sen nadszedł o wiele szybciej niż zazwyczaj. Herbatkę szczególnie polecam w problemach z zasypianiem i bezsennością. To doskonale dobrana kompozycja ziół o łagodnym ziołowym smaku i kojącym działaniu. Zioła zawarte w herbatce łagodnie uspakajają, relaksują i wyciszają.Również moja mama czasem z niej korzysta, kiedy wnuki jej za bardzo dadzą popalić i bywa, że przez zmęczenie psychiczne ich nadpobudliwością nie może zasnąć… Więc to nie tylko moja opinia, że jest skuteczna i świetnie zastępuje środki farmakologiczne, nie obciążając przy tym naszego organizmu zbędną chemią.

    Dominika

  • 2012-04-26 12:06

    Po około 14 dniach stosowania zbilansowanej diety i regularnego picia herbaty ajurwedyjskiej VIDANGA waga spadła o 1,5 kg. Jestem bardzo dumna i szczęśliwa! Mój apetyt został totalnie ujarzmiony, czuję się lekko szczególnie po posiłku. Mam takie przyzwyczajenie, że herbatę parzę i przelewam do czajniczka z podgrzewaczem lub do termosu – wtedy jest ciepła i aromatyczna. Jest to niezwykle esencjonalny napar i polecam go miłośnikom nietuzinkowych smaków. Ja ja polubiłam nie tylko za walory smakowe ale głownie za efekty i skuteczność, bo dzięki niej cały czas chudnę, jestem o tym przekonana!

    Magda

  • 2012-04-26 12:05

    Zamówiłam herbatkę KAPHA, widząc jak siły fizyczne mojemu mężowi opadają po chorobie. Nie miał siły na nic. Postanowiłam temu zaradzić. Nie da się wystawić recenzji po kilku dniach przy takiej herbatce. Dlatego postanowiłam dać sobie dwa tygodnie na przetestowanie jej. I widać rezultaty. Przy zmiennej pogodzie szybko można złapać wirusa, a czujemy się pełni wigoru i nie łapie nas przeziębienie. Zastępuje kawę. Herbatka ma smak cynamonowy, oczywiście czuć mieszankę różnych ziół ale kubki smakowe wyczuwają cynamon, który jest charakterystyczny.

    Anna G

  • 2012-03-13 17:29

    Polecam herbatkę Katphala.Miałam mononukleozę.Brałam antybiotyk-10 dni.Bez większych rezultatów.Postanowiłam spróbować Katphali.Piłam zaledwie DWA dni a gardło CZYSTE! Gorąco polecam!

    Renata z Wrocławia

  • 2012-02-25 21:27

    Mężczyzna,38 lat, potwierdzona DNA moczanowa. Brałem z przerwami MILURIT na obniżenie stężenia kwasu moczowego a podczas ataków COLCHICUM. Od pół roku piję z przerwami herbatę SHALARI zaparzam rano w termosie a piję wieczorem ... wyniki w normie, noga nie puchnie żyję normalnie :))) POLECAM Paweł

    Paweł

  • 2012-02-11 17:04

    I don't know who you wrote this for but you helped a brother out.

    Shasha

  • 2012-02-09 19:39

    Trzeci tydzień piję zioła ABHAYA. Stosuję się do zaleceń. Cierpię na chromanie przestankowe. Dzisiaj przeszedłem ponad kilometr bez zatrzymywania a do niedawna 200m. Jestem szczęśliwy, że tak się dzieje. Pięknie i serdecznie dziękuję.

    Jan l.68

  • 2012-02-01 10:35

    Zmęczona bezskuteczna walką z katarem, kaszlem i łzawiącymi oczami sięgnęłam po herbatę KARAVI. Po trzech miesiącach stosowania dolegliwości zaczęły ustępować i mogłam znowu normalnie funkcjonować, bez ciągłych obaw, że alergia będzie mnie męczyć o każdej porze dnia i nocy. Regularne i długotrwałe stosowanie powala mi wziąć zdrowy i głęboki oddech

    Ania z Bytomia

  • 2012-01-30 23:59

    Od paru lat miałam męczące bóle kości i stawów. Ktoś polecił mi picie herbaty Slesaka, już po miesiacu picia odczułam poprawe. Dotąd nie był w stanie to uczynić zaden lek przeciwbólowy. Będę kontynuowac leczenie

    Małgorzata

  • 2012-01-29 15:30

    Od kilkunastu lat mam cukrzycę insulinozależną. Od miesiąca piję 2 x dziennie napar z herbatki diabetycznej (Mahaphala). W wyniku stosowania poziom glukozy znacznie mi się obniżył. Jestem zachwycony skutecznością działania. Serdecznie dziękuję.

    Jan l.68

  • 2012-01-25 13:11

    witam, mam kamienie w przewodach zółciowych i woreczku, herbatka Kalamegha bardzo mi pomogła, dosłownie słychac było jak krusza się kamienie. próbowałem juz wielu ziół w tym ostropestu pomagało jako tako i trzeba było długo pić. dzieki tej herbatce wystarczyło mi jedno opakowaniea poczułem dużą ulgę. jest super polecam.

    Mariusz

  • 2012-01-17 11:38

    Kilka słów na temat herbatki Vidanga
    Herbatka jest rewelacyjna. Przy regularnym picu pozwala w bardzo prosty sposób zgubić zbędne kilogramy oraz pozbyć się tłuszczyku.
    Na początku piłam 2 herbatki dziennie- zalewając herbatkę wrzątkiem. Herbatkę piłam tylko od poniedziałku do piatku, w weekend robiłam sobie przerwę.
    Po około miesiącu zaczęłam tracić na wadze. Zaczęłam mieścić sie w ciuchy, których założenie od dłuższego czasu było niemozliwe!! (zaczynając pic herbatkę w styczniu 2011 roku byłam 11 miesięcy po porodzie). Pozniej stosowałam sie do ulotki-czyli gotowałam herbatke i nadal piłam 2 szkl. naparu dziennie. Tak po 5 miesiacach picia herbatki zrobiłam przerwe, ponieważ za duzo straciłam na wadze. Od sierpnia nie pije naparu, jem normalnie (no troche za duzo pączków i wieczornego piwka ;-) i waga jest tak +/- 2 kg. Generalnie udało mi sie zrzucic to co chciałam, a także sama w sobie wyszczuplałam.

    Renata

  • 2012-01-17 11:09

    Miałam skierowanie na operację stawu biodrowego, ale postanowiłam najpierw pić herbatkę Ajurwedyjską. Piłam solidnie herbatkę Slesaka i po miesiącu zmniejszył się ból stawów. Po trzech miesiącach ustąpił całkowicie.Teraz piję herbatkę Brahmi i dzięki niej łatwiej zapamiętuję słowa piosenek, które śpiewamy w zespole

    Janina